Bij massage benader ik mijn klant holistisch. Het gaat om de mens in zijn totaliteit: fysiek, energetisch en spiritueel. Deze subtiele wisselwerking brengt een diep gevoel van lichamelijk, mentaal en emotioneel welzijn teweeg.
In mijn massages gebruik ik diverse technieken, al naar gelang de wensen van de klant en de invalshoeken die ik bij het inleidend gesprek kan opvangen. Dit “maatwerk” gaat over lichamelijke of mentale ontspanning, specifieke pijnpunten, of algemene relaxatie.
Massages: Zwangerschapsmassage
Soelaas brengen bij een zwangere vrouw
kan “een weldaad zijn voor de mensheid”.

Bij zwangerschapsmassage werk ik naar de persoonlijke behoefte van mijn klant en volg ik zowel haar fysieke als emotionele mogelijkheden. Het gaat erom aan te bieden wat de klant ontspant en verlicht, zonder persoonlijke grenzen te overschrijden.

Een volledige zwangerschapsmassage met warme olie wordt hoofdzakelijk gegeven in zijlig, voor het maximaal comfort van moeder en kind. Een kort programma kan volledig gekleed gegeven worden, waarbij vooral met afstrijktechnieken wordt gewerkt.

Het gewenste programma wordt steeds vooraf met de klant besproken. Zwangerschaps- massage geef ik ook “aan huis”, in een straal van 20 kilometer rond Antwerpen.